DON'T MISS OUR SUMMERDEAL! 
40% DISCOUNT ON THE MOTORHOME GUIDE CAMPERSTOP EUROPE 2019
 

Camperstop Europe 2019

Size 225x 285mm 800 pages 
ISBN 978-90-76080-58-1
SUMMERDEAL -40%: € 15.90

 

Camperstop-App

Android - iOs 
full version
Price: € 5.49/year GPS-Datasets for
Camperstop Europe 2019

11 Datasets available 
Price: € 3.25/dataset 

CREATE YOUR ACCOUNT

 and get the entire app one year for free with the guide Camperstop Europe 2019!

 

 


 

 

camperreiswinkel.nl banner1

 

4x bijzondere kerstmarkten met je camper!

Het bezoeken van een kerstmarkt is altijd leuk! De warme chocolademelk of glühwein, muziek, kraampjes en gezelligheid brengen je helemaal in de kerstsferen mocht je dat nog niet zijn! Camperwereld zette de meest bijzondere van Nederland voor je op een rij, leukste van alles; deze zijn ook nog eens heel goed bereikbaar met je camper! 

 

Valkenburg klein

1. Valkenburg

Als je het over kerstmarkten hebt, dan moet je natuurlijk Valkenburg noemen. Deze stad is in december van 2017 uitgeroepen tot ‘European city of Christmas 2018’, dat belooft dus zeker wat voor dit jaar! Deze titel hebben ze niet voor niets gekregen. Zo heeft Valkenburg van 16 t/m 30 december zes hoofdactiviteiten: Kerstmarkt Gemeentegrot, Kerstminiaturen in MergelRijk, Kerstmarkt Fluweelgrot, Winter Wonderland, Christmas Parade en Route d’Amuse. De twee kerstmarkten op deze lijst zijn misschien ook wel de meest bijzondere. Zoals de namen al verklappen zijn ze namelijk gevestigd in twee grotten. Deze unieke markten bieden beide een unieke beleving en geven een heerlijke kerstsfeer. Voor meer informatie voor alles wat er te doen is in Valkenburg ga naar:  https://www.kerststadvalkenburg.nl/ Op zoek naar een overnachtingsplaats wat op loofafstand is van deze bijzondere kerstmarkten? Overnacht dan op Camperplaats Valkenburg aan de Geul.

 

 

2. DordrechtDordrecht klein

De kerstmarkt in Dordrecht is enorm te noemen, want deze bestaat uit meer dan 300 (!) kramen. Dordrecht wordt 14-16 december omgetoverd tot een grote kerstmarkt. Op de terrassen kun je genieten van heerlijke warme choco en glühwein en word je toegezongen door verschillende gospelkoren. In de Grotekerstuin staat het Kersttheater, hier worden de leukste acts op gevoerd. Kortom dit is een markt die je niet mag missen.  Je kunt verblijven op camperplaats Vlijkade en camperplaats Dordrecht, beide zijn op loopafstand van de markt. 

 

3. Leiden

Leiden is gek op kerst, zij doen er alles aan om jou tussen 14-25 december het ultieme kerstgevoel te geven. Natuurlijk is er de kerstmarkt, maar dat is niet zomaar een markt, maar een drijvende markt! Hier staan 86 chalets waar jij onder het genot van een hapje, drankje en live muziek naar hartenlust je kerst inkopen kunt doen. Maar als dat nog niet genoeg is, is er ook nog een nostalgische kermis en ‘Joris’ Kerstboom’, van het gelijknamige programma, is ook te vinden op het Hooglandse Kerkplein. In deze boom kunnen mensen boodschappen of wensen voor dierbaren hangen. Last but not least, in de weekenden staan overal door de stad koren en fanfares je het ultieme kerstgevoel geven. Als je deze kerstmarkt wilt bezoeken kan dat via Camperplaats P Haagweg.

 

Haarlem klein4. Haarlem

De kerstmarkt van Haarlem kun je heel goed samenvatten met: ouderwets genieten. Deze stad heeft een van de oudste kerstmarkten van het land en dit merk je ook. Op 8 & 9 december vormen 300 kramen de Haarlemse Kerstmarkt. Door de hele stad kun je genieten van ouderwetse kerst-hits, een kerstorkest en een koor-concert. Een aanrader is om het straatje van Emma te bezoeken, hier lijkt het net of je in een tijdmachine bent gestapt en bent gestopt in 1900, mensen dragen klederdracht,  voeren oude ambachten uit. Als klap op de vuurpijl organiseren Café Briljant en Jopenbier het ‘Winterbierfestival’.  Wil je nu ook meegenieten van deze festiviteiten? Zet je camper dan op Camperpark N205 neer, pak de fiets en binnen een half uur sta jij midden in Haarlem! 

 

Wist je dat alle bovenstaande camperplaatsen ook heel eenvoudig op te zoeken en naar toe te navigeren zijn middels de Camperstop-App? Deze app is beschikbaar voor Android & iOS. Download nu voor smartphone & tablet!

Wil je niks meer missen? Schrijf je dan in voor de Camperwereld-nieuwsbrief. Deze maandelijkse nieuwsbrief staat boordevol leuke, inspiratievolle artikelen! 

 

  

 

camperreiswinkel.nl banner1