DON'T MISS OUR SUMMERDEAL! 
40% DISCOUNT ON THE MOTORHOME GUIDE CAMPERSTOP EUROPE 2019
 

Camperstop Europe 2019

Size 225x 285mm 800 pages 
ISBN 978-90-76080-58-1
SUMMERDEAL -40%: € 15.90

 

Camperstop-App

Android - iOs 
full version
Price: € 5.49/year GPS-Datasets for
Camperstop Europe 2019

11 Datasets available 
Price: € 3.25/dataset 

CREATE YOUR ACCOUNT

 and get the entire app one year for free with the guide Camperstop Europe 2019!

 

 


 

 

5x halloween met de camper!Halloween, het engste en meest spannende feest van het jaar. Maar wat doe jij tijdens dit feest? Blijf je lekker in de camper of durf je toch wel eventjes naar buiten te komen? Wij hebben 5 tips voor wat je kunt doen tijdens Halloween dit jaar.

halloween1Oirschot
Op zaterdag 27 oktober wordt Oirschot omgetoverd in een spookstad. Ieder jaar wordt er een griezelige route uitgezet met meer dan 20 zgn. Scare Zones langs de route en diverse spannende uitvoeringen. Mocht het nu allemaal een beetje te eng zijn er ook ‘escape routes’ gemaakt (goed om te weten voor als je komt met (klein)kinderen). De route is vrij toegankelijk, maar voor een aantal uitvoeringen heb je wel een ticket nodig, deze kost slechts een euro. Voor meer informatie en het ticket ga naar: https://www.ontdekoirschot.nl/halloween-oirschot/! Vergeet vooral niet om verkleed te komen om helemaal op te kunnen gaan in de Halloween-sferen! In Oirschot kun je je camper veilig neerzetten op Camperplaats Oirschot. Het spektakel bevindt zich op loopafstand! Meer informatie over de camperplaats vind je uiteraard ook in de Camperstop-App.

Durbuy
Durbuy gaat zelfs een stapje verder dan Oirschot, op 31 oktober wordt dan namelijk de hele stad afgesloten. Je kunt alleen naar binnen met een bandje (30/11 voor €7,50 & 31/11  voor €10). Maar liefst 100 artiesten zullen afreizen naar Durbuy om jouw een onvergetelijke avond te geven. Naast alle optredens is er ook nog een Magische Markt. De avond wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow en concert. Net buiten Durbuy ligt camperpark P Mobilhome Le Vedeur, vanaf hier kun je lopend of met de fiets naar het stadje.

Diksmuide/Ghostoria
In Diksmuide, of zoals het tijdens Halloween heet: Ghostoria, weten ze wel hoe ze moeten griezelen. De 'Boterhalle' is 29-31 oktober volledig omgetoverd in en griezelig spookhuis (entree: €5). Maar op 31 oktober wordt er op de Grote Markt nog veel meer gegriezeld, er worden hier kraaien, heksen, vampieren en waarzegsters los gelaten. Daarnaast zijn er nog vele shows zoals een clownesk vuurtheater. Wat er allemaal rondloopt kun je vinden op: https://www.bezoekdiksmuide.be/behekst-diksmuide

Als je dit enge feest wil bezoeken kun je verblijven op ’t Nesthof, vanaf hier is het ongeveer 20 minuten fietsen naar de Grote Markt. 

Halloween Snert campertreffenhalloween2
Wil je toch een wat rustiger en iets minder griezeligere avond? Dan heeft Camperplaats In de Verte een Halloween snert campertreffen georganiseerd. Deze avond zal in het teken staan van versierde campers, snert, een Halloween speur wandeling en gratis koffie en thee. Het weekend is van 26 tot 28 oktober en je kunt reserveren voor deze campertreffen op: https://indeverte.nl/treffens-reserveren/, hier kun je ook meer informatie vinden over de Halloween snert. Meer informatie over de camperplaats vind je uiteraard ook in de Camperstop-App.

Doe-het-zelf Halloween
Heb je nu niet zo’n zin om een groots evenement te gaan bezoeken, maar wel zin heerlijk te griezelen? Je kunt ook je eigen Halloween maken, met niet heel veel moeite. Zoek ten eerste een goede Halloween film uit, zoals: ‘The Shining’, ‘The Sixth Sense’, ‘The Queen of the Damned’ of ‘Caroline’ (deze films staan allemaal op Netflix) of een andere griezelige film die misschien iets geschikter is om met (klein)kinderen te bekijken. Zet je camper op een camperplaats bij een begraafplaats of eng bos. (of doe net alsof) ? Kruip lekker dicht bij elkaar en griezel lekker van de film!