camperstop


Camperstop-App

Download

Download

De gratis Camperstop-App, geschikt voor smartphone en tablet, met gedetailleerde informatie omtrent ruim 10.500 Europese camperplaatsen! De start van iedere camperreis!

U heeft gratis en volledig toegang tot de meest betrouwbare database van Europese camperstops op uw smartphone en tablet. Ruim 10.500 geïnspecteerde camperplaatsen verspreid over 27 landen.

Dé start voor iedere geslaagde camperreis!

Een must-have voor iedere reis met uw camper! Met de Camperstop-app zijn camperplaatsen makkelijk op te zoeken, voorzien van detailinformatie (veelal inclusief afbeeldingen) en kunnen tevens worden beoordeeld. Door de gegeven informatie en reviews van andere camperaars beoordeelt u zelf binnen no-time of de camperplaats geschikt is voor een overnachting met uw camper.

Navigeren naar uw volgende camperplaats, camperpark, camping of andere overnachtingsplaats geschikt voor uw camper was nog nooit zo makkelijk!

• Zoek eenvoudig naar overnachtingsmogelijkheden in de buurt van uw huidige locatie of van uw gewenste eindbestemming.
• Zoek uitgebreid aan de hand van uw specifieke wensen/eisen omtrent type camperplaats en/of servicevoorzieningen.
• Ideale camperplaats gevonden? Door de koppeling met Google Maps of andere navigatie-apps op uw smartphone of tablet, navigeert u moeiteloos naar de gewenste bestemming!
• Een gevonden Camperstop bewaren voor een later moment? Voeg deze toe aan uw favorieten en vindt deze altijd binnen 1 klik terug!

De Camperstop-app (geschikt voor zowel smartphone als tablet) is ontwikkeld in samenwerking met de Facile-En-Route Campergids Europa, al ruim 20 jaar de meest complete Ún betrouwbare! Hierdoor bent u er zeker van dat u met de meest geactualiseerde informatie aan uw volgende camperreis begint.

De GRATIS versie van de Camperstop app geeft toegang tot de volledige database en bevat tevens de volgende functionaliteiten:

• Volledige toegang tot informatie over de ruim 10.500 gecontroleerde camperstops, verspreid over 27 landen in Europa.
• Alle officiŰle camperstops; van camperplaats tot camperpark, van jachthaven tot wijnboer, met of zonder water tanken, water lozen, stroom, WC, douche of wifi.
• Zoek, filter en selecteer eenvoudig de voor u gewenste camperplaats op detailniveau en vind deze makkelijk terug in uw persoonlijke favorieten-map.
• Navigeer eenvoudig, vanuit de Camperstop-app, naar de camperstops met Google Maps of een andere ge´nstalleerde navigatie-app.
• Heeft u een camperstop bezocht? Deel uw ervaringen met mede-camperaars door een review te schrijven!

Door te upgraden naar Camperstop-Pro, kunt u gebruik maken van onderstaande functionaliteiten:

• Downloaden van offline kaarten, hierdoor geen overbodig dataverbruik.
• Volg de zon; Iedere camperplaats voorzien van 5 daagse-weersverwachting.
• Mogelijkheid om reclame-uitingen aan/uit te zetten.


Camperstop-Pro voor slechts € 5,49 per jaar


Klik hier voor een uitgebreide gebruiksaanwijzing van de app

Wij blijven werken aan nieuwe, interessante functionaliteiten! Maar heeft u in de tussentijd tips, vragen en/of opmerkingen dan mag u uiteraard altijd contact opnemen via info@camperstop.com

Over ons

Pers

Bedrijven

Privacy policy

Werken bij Facile Media

 

Contact

Facebook Tel Mail

 

Uitgeverij

Facile Media
Kraaivenstraat 25-49A
5048 AB Tilburg
Nederland


 

© 2018 Camperstop.com/Facile Media